Otsikosta voitte päätellä että täällä sulaa suklaat ja nallekarkit eivät voi mennä tasan koska ne suli D: (Nageki no Mori - Ayane). Käskytin äitiä raahaamaan kaupasta Karin 11:sta. Tai miten se nyt ikinä taivutetaankaan. Heinolaan ollaan menossa heti kun äiti pääsee töistä. Ei hitto, olin unohtanur koko Black Cherryn. Sinne pitänee suunnata heti kun saan tämän valmiiksi. Plus ihan vapaasta tahdosta aloitettu Eiko Shimamiya- ''esitelmä'' ei ole valmis D:. Eräällä tutullani oli tänään sanoinkuvaamaton ilme kun hän näki kasan piirrustuksiani. Niitä siis on aika paljon :3. Nyt alankin esittelemään tärkeimpiä paikkoja netissä. Ensiksi blogit ja muut sivut, joita en ole itse tehnyt (Zero - Anna Tsuchiya):

http://koti.mbnet.fi/mika9/  <--- Suomen anime- ja mangajulkaisut (Käyn aina katsomassa tuolta julkaisupäivämäärät, koska niitä jopa päivitetään usein)

http://kiellettymetsa.webs.com/Index2.htm <--- Kielletty Metsä (Käyn lähes joka päivä kyyläämässä uusi päivityksiä)

http://www.mangafox.com/  <--- Manga Fox (Tuolta luen mangaa jota en  saisi muuten käsiini, harmittaa vaan kun siltäkin poistetaan tekijänoikeushommien takia mangaa)

http://www.behindthevoiceactors.com/ <--- Behind the Voice Actors (Ennen kävin tuolla enemmän, nykyään vähemmän koska sivu on hidas)

http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page <--- Wikipedia (No kukapa ei olisi koskaan katsonut tuolta mitään tietoa? Paitsi katson myös suomalaisesta wikistä...)

http://www.animecharactersdatabase.com/ <--- Anime characters database (Pelastaja!)

(Lucy - Anna Tsuchiya)

http://pienikukka.vuodatus.net/ <----- Ei varmuutta blogin nimestä (Tosi mukavaa luettavaa, välillä tosin pitkät päivitysajat)

Ja nyt niihin missä minulla on tunnukset:

http://gendou.com/  Eli Gendousta lataan musiikkia. En käy siellä keskustelupalstalla tai mitään. Sieltä löytää useimmat animekappaleet melko vaivattomasti. Ainut miinus on ruma ulkoasu. Minun tunnukseni siellä on diu2. Vaikka mitäpä te sillä teette.

Seuraavan kerran kun kirjoitan, kerron tunnukseni Kavereita.net-sivustolla. Heihei siis :3